SANNHETEN OM RØVERSTATEN.

Hva skjedde på Schiphol Lufthavn i Amsterdam??

Skien 24.05.2019. Jarle Larsen. Til Sykepleierne på Mentrum Kliniek.

Jeg kan jo nå si at formålet med turen til Amsterdam ikke bare var rekreasjon av helse. I Amsterdam hadde jeg hatt full mulighet til å leve et normalt liv, noe som synes helt uoppnåelig her i landet for min del. I løpet av de 8 ukene jeg hadde planer om å være i Amsterdam hadde jeg også planer om å oppdatere meg på alt rundt flytting og helst ha nøkkelen til en leilighet i lomma når jeg reiste hjem igjen. Helsepapirene jeg hadde med meg kvalifiserte også til medisinsk cannabis i Nederland, og ta med hjem etter Schengen-avtalen.

Hva skjedde på flyplassen? I etterkant kan jeg godt si at reisen var for dårlig planlagt. Jeg burde bestemt overnattingssted før reisen og forhåndsbetalt i to-tre uker for å ha en adresse i handa og ta taxi til. Jeg burde også vekslet til noen Euro selv om dama på det Svenske vekslekontoret tidligere på dagen anbefalte meg å vente til jeg kom til Schiphol Lufthavn med å veksle. Som jeg fortalte dere så tok jeg toget fra Skien til Gøteborg, overnatta på hotell, og toget videre til Stockholm dagen etter. Av alle ting så var det en International konferanse i Stockholm så det var ikke et eneste hotellrom å oppdrive. Det var grei temperatur men regnvær. Jeg fant en tørr plass i nærheten av togstasjonen der jeg samtidig havnet under oppsikt fra en idrettsgruppe med jenter som hadde lagt seg ute på gata under et blikkskur uten vegger 6-7 meter unna.. Men det kom en vaktmann som sa beklager men her kan dere ikke ligge. Det han hadde å foreslå var å sitte oppreist på benkene inne på togstasjon uten å sove. Det var ikke lov å sove der og han gikk vakt rundene. Eneste måte å holde seg våken på var hodetelefoner og musikk fra PC,n.

Dagen derpå gikk ganske greit. Jeg kjøpte først flybillett og gikk imellom tidene og bestemte meg for en avgang ut på ettermiddagen som ikke var dagens siste. Jeg telte timene jeg hadde til disposisjon før min flybuss ut til Arlanda skulle gå. Et par kvartaler bortenfor lå en handlegate som var midt i blinken for meg og jeg fikk handlet klær som planlagt. Men jeg kom i skade for å begynne å handle suvenirer til to naboer som skulle fore kattene mine mens jeg var borte. Feilinformasjon fra billett dama førte til at bussen min gikk rett foran nesa mi. Da var det en buss igjen som skulle korrespondere med kveldens siste fly til Amsterdam.

Jeg kan ikke skylde på bussjåføren når det har gått busser hele dagen men her fikk jeg den mest bedagelige bussjåføren jeg noen gang har hatt tror jeg. Han tapte i forhold til sitt eget Buss skjema hele veien og jeg skjønte at det gikk av min innsjekkingstid. Men da er jeg inne i en stress situasjon som jeg skal unngå å havne i. Det er slettes ikke behagelig og det er vanskelig å kontrollere ting som pusteryttme for eksempel. Når jeg tenker meg om så kan det sammenlignes med en form for anfall som går gradvis over når du er ute av stress situasjonen.

Jeg sprang fra bussen og inn til innsjekkingen og fikk bekreftet at jeg var sent ute. Når jeg kom til siste sjekken skjønte jeg at jeg var i ferd med å komme for sent. Jeg spurte da om hun (betjenten) kunne kontakte flyet å be de vente litt. Og det ble bekreftet fra flyet at det var greit. Det siste jeg gjorde før jeg sprang ut var å stikke handa på innerlomma og ta opp kveldsmedisinen jeg hadde rulla tidligere på dagen og sa: Se her, jeg rakk ikke denne jointen. Kan du knuse den i handa og hive den i søpla. Det gikk fort. Hadde det hvert i Norge så hadde turen stoppa der.

Jeg hadde ganske store pusteproblemer når jeg endelig var om bord i flyet men jeg fikk forklart at det er noe som gir seg når jeg fikk roet meg ned. Jeg fikk nesten sjokk når jeg så hvor mange passasjerer som hadde ventet på meg. Jeg fikk syke sete eller reservesete helt bakerst på høyresiden i flyet, som etter min oppfatning var den beste plassen på flyet. Panoramautsikt opp, ned, og rett på flyvingen bakfra. Jeg drikker vanligvis ikke alkohol og inntak av andre varer på flyet var 2 glass cola og en kake.

Men hva skjedde på flyplassen? Da må jeg først fortelle hva som skjedde i lufta. På et tidspunkt av flyreisen der det er naturlig å høre et eller annet om landing hørte vi flykapteinens stemme på høyttalerne: På grunn av turbulens på bakken på Schiphol Lufthavn er landingen utsatt. Vi sirkler over Nederland til forholdene er bedre. Vi har fulle drivstofftanker så det er ingen grunn til bekymring. Vi lander så fort forholdene forbedrer seg. Denne meldingen ble gjentatt med jevne mellomrom. Den siste jeg hørte/registrerte var etter 38 minutters forsinkelse men det gikk fortsatt en tid før vi landet. Det var også oppdatering i sann tid på videoskjermer.

Først når vi kjenner disse opplysningene og påfølgende opplysninger kan vi vite hva jeg «opplevde» i virkeligheten.

Gyldig betalingsmiddel. Den første plassen jeg gikk til etter landing var vekslekontoret og det var dessverre stengt. I følge oppslag om åpningstiden jamført med min egen klokke for 15 minutter siden. Først da konkluderte jeg med at jeg hadde et problem. Fra før av viste jeg litt om denne taxinæringen fra flyplassen men jeg ble også gjort oppmerksom på denne saken fra en av mine medpassasjerer. Jeg vet jo at kriminelle aktører bruker et hvert påskudd til å robbe deg skikkelig, og jeg vet også at det å bli robbet skikkelig plutselig kan bety at man fra da av blir sett på kun som et øyevitne som skal fjernes. Jeg vet ikke nøyaktig men jeg hadde rundt 7000- Svenske Kroner eller omregnet 700 EUR. Jeg hadde heller ikke VISA kort som betalingsmiddel, (hadde kun kort for kontantutbetaling i Europa) men jeg hadde som sagt planlagt å veksle.

Jeg var sliten og gikk rett ut for å få meg noe frisk luft og en røyk, eller rett på utsiden som det også heter. Etter å ha fyrt opp røyken oppdager jeg det at jeg står rett ved siden av en gruppe som ikke var flypassasjerer. Jeg ser også at jeg står på utstilling for den lange rekken av taxier. Observert. Jeg går inn igjen og tenker litt men bestemmer meg for å prøve, og på vei mot taxien forbereder jeg meg på å være klar i talen. Fortsetter.

To my HouseDoctor.

Hi. Thank you for saving my life. Forever grateful. Thank you for trusting me. Thanks also to invisible helpers.  Jarle

Brukerdefinert selvmedisinering er en menneskerett også i Norge.

" Hvordan tar man i mot en engel "

Kunst i det høye. Pasienten kommuniserer oppover.

  Skien 18.11.17. Jarle Larsen.  Høyt over 1e Constantijn Huygensstraat 38 i Amsterdam står et et kunstverk av det skjeldnere slaget. Da er vi på utsiden av Mentrum Kliniek i Amsterdam som er en klinikk for lidelses pasienter. Undertegnede havnet tilfeldigvis her etter at han fikk akutte magesmerter rett etter ankomst Amsterdam for to år siden. Det har ført til en rosende omtale som må redigeres litt før den kommer på trykk her. Sammenligning med land vi liker å sammenligne oss med er alltid like spennende.  Mens korrupsjon, skandaler, utrygghet, og frykt preger Norsk Helsevesen, så kan vi ta en titt på innsiden av  Nederlandsk Helsevesen for å sammenligne litt. I Nederland handler helse om mennesker.. Følg med  Røvernytt og bli med på innsiden av Mentrum Kliniek for å se hvordan Nederland behandler sine lidende. Her er Norge fortsatt på steinalder nivå.                    

Mentrum Kliniek i Amsterdam.

Mentrum Kliniek er en psykiatrisk Kliniek som tar seg av Amsterdamere som går med lidelser og lidelses sykdommer.

 Skien 26/11.17 .          Omtale.                                                                                                                                                             Imponerende Sykehusbygg midt i byen. Det er vanskelig komme uten om ordet  Arkitektkunst. Glassfasade. Maksimalt med glass og vinduer utvendig og innvendig har gitt full uttelling med lys, sol, vær og vind. Stor trivsels effekt på gateplan med utsikt ut mot et pulserende bymiljø. Alt er tilpasset klientens behov. Det vil si menneskelig omtanke og verdighet.       ..                                                                                      . Brev til sykepleiere og helsepersonell ved Mentrum Kliniek  avd.4B.   Hei, det er den Norske  pasienten fra høsten  September 2015.  Jeg lovte jeg skulle skrive noen ord om hvordan jeg opplevde oppholdet på sykehuset etter jeg  kom hjem til Norge. Jeg hadde mange hyggelige samtaler og gåturer med flere av dere der vi blant annet pratet om hvor interessant det var og sammenligne forskjellige ting mellom de to landene, blant annet helsevesen og sykehus. Vi var også inne på forskning. Det ble ikke helt som jeg hadde håpet på, så da får det bli på denne måten. Jeg kan jo begynne med den langt mer hyggelige delen å beskrive sykehuset fra en objektiv synsvinkel. Det får bli som en reiseskildring. Mentrum Kliniek er psykiatrisk klinikk midt i Amsterdam. Sykehuset er nytt etter ombygging for 8 år siden. Det er et firkantet bygg  med et åpent firkantet fellesareal i midten under åpen himmel med sittebenker og border med parasoller mot sola. Noen mindre busker, trær og blomster gjør det til en grønn lunge med friskluft. Stort brannsikkert askebeger for røykere selvfølgelig. Hel glassvegg mot resepsjonen og hel glassfasade ut mot Constantijn Huygensstraat gjorde det lyst og trivelig og ga god oversikt for den som ventet på besøk for eksempel. Kaffeautomat og brusautomat på innsiden. Ca. 5 kr. for kald Coca Cola og 4 kr. for de andre slagene. "Min avdeling" 4B lå i toppetasjen  (6 etasje tror jeg). Nå telte ikke jeg hvor mange klienter det var på avdelingen, men det var vel rundt 15-20 stykker. Hver klient hadde stort enerom på ca. 30 kvm. Ink. Bad flisbelagt på gulv og vegger. Hvite fliser med stort speil innfelt i flisene.  Vask,wc,dusj. Høy standard. Rommet inneholdt ellers,seng,skrivebord/stol, korktavle og stort klesskap med fastmontert digital safe i ansikts høyde, og kabel boks nederst i skapet med tilkobling til TV, koaksial, Internett med tele-plugg og en ting til. Stort termopan vindu med gardiner og innebygd automatisk persienne. Optisk røykvarsler i tak, og brannsikkert bad uten røykvarsler med bra avsug.Tilfredsstillende.Rommet kunne innredes med private ting og ble fort en liten hyggelig hybel med TV for eksempel..Det var tillatt å ha enkelte mindre dyr tror jeg, i alle fall et par undulater i bur. Systematisk vask og rengjøring 2-3 dager i uka med innleid rengjøringsbyrå tilpasset  sykehusdriftskjønte jeg. Bespisning foregikk på langbord i avdelingens åpne kjøkkenløsning i fellesareal, eller hente maten der og spise på rommet.(Valgfritt) Porsjons pakninger på alt av pålegg gjorde det lettvint å forsyne seg. Bra utvalg av velsmakende sunn kost. Middagene ble oppvarmet i varmeskap og servert med dessert. Lunsjen ble laget på kjøkkenet av sykepleiere og frivillige klienter. Valg av lunsjrett foregikk på demokratisk vis med forslag fra klienter og sykepleiere. Jeg bruker ikke kalorier på å beskrive maten, den var bra, sunn og velsmakende. Det ble satt frem fruktfater flere ganger i uka og snacks og brus et par ganger i uka uavhengig av ukedag. Kaffe og The fra halv syv om morgenen. På ettermiddag kveld kunne man få seg en ekte Cappuccino med god aroma. På"min avdeling" var det 2 TV stuer med passe stor skjerm og mange kanaler. Jeg så på litt av hvert deriblant et par eventyrserier om vikinger. Vikinger står høyt i kurs i Nederland. Det var to røykeballkonger på "min avdeling", en ut mot hovedgata 1e Constantijn Huygensstraat og en ut på baksiden med utsikt ned til en skolegård. For øvrig var det tillatt å gå rundt i hele sykehuset og besøke andre og bruke de røykearealene/fellesarealer man selv ønsket. I tillegg var det en del fellesrom tilrettelagt for et vidt spekter av aktiviteter, hobbyer og undervisning og dans faktisk. Jeg sa ja takk til en omvisning i en forkortet variant og var innom et pc-rom og digitalt auditorium om jeg oppfattet det riktig, i tillegg til et par hånd-arbeids stuer og hobbyrom. I en fløy var det en rekke boder med glassdør og utstillingsvindu og salg av håndarbeider om jeg forsto det rett. Det ble fortalt at dersom sykehuset ikke hadde den aktiviteten/hobbyen du ønsket eller hadde behov for, så ble det tilrettelagt ved reise til en aktuell plass der den aktiviteten foregikk innenfor rimelighetens grenser hva avstand og reisetid angikk. Tilbudet om å spille eller synge i gruppe eller band var populært hørte jeg av øvingene i nærheten. 360 graders kameraer i hjørnene ifellesarealer, " TIL OBSERVASJON". Nå har ikke jeg behov for å observere normale mennesker men   jeg foretok noen observasjoner av sykepleierne den første tiden for å forsikre meg om at jeg ikke fikk noen form for særbehandling siden jeg uheldigvis kommer fra nasjonen med verdens beste politikere. Men jeg skjønte fort at de andre fikk den samme behandlingen alle sammen uavhengig av opprinnelse, utseende, kjønn eller sykdom/lidelse. Da snakker vi om høflighet,vennlighet,verdighet,respekt,god empati og grenseløs medmenneskelighet. Det var beundringsverdig,betryggende,og beroligende Betjeningen gikk i vanlige private klær.(miniskjørt,  osv.)   Nå må jeg innrømme at jeg ikke har noe sammenlignings grunnlag siden jeg aldri har vært inne på et psykiatrisk sykehus før,  jeg har vært støttekontakt for mann 56 år, schizofren pluss noe mer. Ca. 1 1/2 år. Han sto alltid klar på utsiden av sykehuset når jeg kom så jeg var aldri inne på psykiatrisk avd. Telemark ( district ),     men jeg har sett bilder og leser aviser og jeg tviler på om Norge er på samme nivået her.  Det jeg kan uttale meg om er helsevesenet generelt som preges av økende misnøye med nedleggelser av sykehus, korridorpasienter  og feil behandlinger. . Jeg var sengeliggende de første dagene, men ble gradvis bedre. Etter et par uker var jeg bra nok til å gå ut av sykehuset og se meg litt om. Jeg kunne jo gått alene eller spurt en venn på "min avdeling", men jeg benyttet meg av  tilbudet med guide ( sykepleier ) inntil 2 timer. Valget falt fort på den berømte Vondelpark. Vondelpark er en stor park og en av Amsterdams mange severdigheter. Oppkalt etter en kjent dikter.  Jeg sender en egen beskrivelse av Vondelpark men tar med avslutningsvis her at det er en park for natur og fritidselskere. Her var graset grønnere på den andre siden av gjerde faktisk. I alle fall etter årstiden å sammenligne(September). Det er et rikt fugleliv til vanns og på land, med alt fra Norsk stokkand til grønne parakitter. Anbefales.  

Til ansatte ved Mentrum Kliniek Amsterdam.

Skien Telemark 04.03.2019. 

Hei!  Det er Jarle Larsen her. «Den norske klienten». Belager at det har tatt såpass lang tid før jeg har fått skrevet men jeg skriver fortløpende fra nå av. På forespørsel fra meg svarte dere ja til å ta imot en beskrivelse på hvordan jeg opplevde oppholdet på deres Sykehus. Med fare for å gjenta meg selv noen ganger, skal det bli meg en sann fornøyelse å fortelle.

Jeg må ta det i flere mindre kapitler siden det er flere sider jeg vil få frem. Objektivt, subjektivt, forklarende, avslørende, og ikke minst sammenlignende forskning som vi kan kalle det. Man må forske der man er sies det.. Når ikke annet er opplyst skriver jeg til dere Sykepleiere som gruppe, og omtaler dere også i «de» form. Personvernet deres får første prioritet. Hvert kapittel må sees for seg selv siden jeg skriver det som passer den dagen. Hele sammenhengen kommer frem til slutt.. Jeg kan ikke bruke så mye energi på redigering/retting  (feil briller) så er det noe som er uklart får det tolkes i sammenhengen. Alt jeg skriver blir lest av alle på Sykehuset, Nederlandske myndigheter, ansatte i verdens beste flyselskap KLM, ansatte på Schiphol Lufthavn (Europas 4 største), sikkerhetspersonell og Nederlandske myndigheter har meg på en lang video Intern, eget lager. Flykapteinen kommer alltid til å huske den dagen/kvelden, mafiaen i Amsterdam glemmer ikke den kvelden med det første. Ambulansepersonell/Politi (sammenslått erfarent Politi med tilleggsutdanning) fikk svar på det de spurte om. Det var ganske mye de unnlot å spørre om, og flere ting de unnlot å svare meg på, men da har de allerede avgitt svar. De var skikkelig profesjonelle, tok hensyn til «pasienten» de løy ikke for meg og de er det ryddigste og mest effektive Politi jeg noen gang har sett. Det står det virkelig respekt av det må jeg si.

 

I tillegg leses jeg av (ukjente for meg) medlemmer av Den Norske Legeforening som sitter med alle mine helseopplysninger og kopi av den falske diagnosen som Fylkeslegen i Telemark står direkte strafferettslig ansvarlig for. Jeg lar meg avstands diagnostisere offentlig av et ukjent antall Psykiatere. Jeg er avhengig av min troverdighet, så her finnes ikke rom for skrøner, Siczofreni, psykoser, rusmiddellidelser, feil virkelighetsoppfatning osv. osv. osv. Etter den falske diagnosen så er jeg heller ikke strafferettslig tilregnelig for noe som helst antar jeg. Røverradioen og advokatene til fangene i Norgerhaven bør følge godt med. Jeg har et lite håp om å bli lest av FN. Jeg er en iherdig tilhenger av FNs krig mot korrupsjonen: STØTT FN, KLIPP LENKENE!

. . . . . . . . .Slik ser en sinnsyk psykopat ut. Virker han kjent for noen?

Jan-arne Hunnestad.Slik ser den korrupte Fylkeslegen i Telemark ut. Er det noe kjent? Er han en av verdens beste Leger?

Ingen kan diagnostiseres ut i fra hva de opplever på en flyplass.

Jeg har kommet meg hel hjem da som dere skjønner. Jeg har mye å takke dere for og også veldig mange andre faktisk. Så jeg tar det litt nærmere slutten. Hjemreisen ble som jeg sa. Det stod en ambulanse klar på flyplassen som kjørte meg til legevakta og kjørte videre umiddelbart. Jeg fikk rekvisisjon på taxi de 6 milene hjem selv om jeg sa jeg kunne ta bussen. Taxien kom på rundt 200 EUR derav 15 EUR i egenandel. . Jeg tør ikke å tenke på hva som hadde skjedd om jeg ikke hadde klart å forandre reiseruta fra Oslo til Torp i Vestfold, som igjen grenser til mitt distrikt som er Telemark. Det fristet ekstremt lite å bli tvangstransportert til Oslo på en 3 ukers spesialundersøkelse på en hemmelig adresse. Noen hadde selvsagt planer for meg der også. Jeg vet hvem.

 

Jeg har 30 års erfaring med en syk person som har lagt hundrevis av planer for meg i full offentlighet. De grusomste ting vil jeg si. Han har absolutt ingen psykiske begrensninger på hva han får seg til å gjøre. Siden det i en lang rekke av de mest kyniske og hensynsløse og ondskapsfulle tilfellene inkluderer uvitende venner, bekjente, naboer, samboere med barn, så er det dessverre ting som kun passer bak lukkede dører i en rettsak. Men jeg har mer enn nok av saker som jeg kan dra frem i offentligheten, og faktisk veldig mange offentlig ansatte som kan bekrefte det jeg sier seg imellom og innad i etatene med taushetsplikt. Men de vet selvfølgelig at han er Sykehusdirektør i Tønsberg og før den tid Sykehusdirektør på Telemark Sentralsykehus avd.psykiatrisk, samtidig som han var Ass. Sykehusdirektør på hovedsykehuset som nå heter Sykehuset Telemark. (1997-2007). Før den tid var han en kynisk og utspekulert diktator (Rådmann/kommunesjef) i min hjemkommune Nome Kommune, lokal Distrikt. I rundt 12 år.

 

Har Hevnmotiv. 

 

Han klarte ikke å hindre meg i å bli Statsansatt som vaktmester på Dagsrudheimen Sentralinstitusjon for Psykisk Utviklingshemmede i 1993, men etter planlagt nedleggelse i 1994 fulgte jeg med bygningsmassen på 22.000 kvm. Pluss fellesarealer og 35 utleieboliger, over til stillingen som kommunal vaktmester under hans diktatur. For et mareritt. Alle ansatte viste at han var ute etter meg for å få en av egne undersått i min stilling. For 1. sak var jeg også tillitsvalgt for kommunens 15 Vaktmestere og representerte dem i en slags lønnsforhandling. Jeg satt alene på min side av bordet og krevde tre lønnstrinn til alle. Han hadde undersåttene sine rundt seg og kom med et idiotisk tilbud. Vi kan strekke oss til å sette opp EN Vaktmester ET lønnstrinn pr. år. Jeg ble provosert og sa kun en setning jeg hadde bestemt meg for.. Alle eller ingen! (Arbeids konflikt) Det er penger han alleredet har stjålet og må ta opp igjen fra lomma si. Så jeg viste jeg ville få han etter meg for det også,  uten at det kunne bli verre enn det var.. Men jeg hadde planlagt å slutte og ta meg jobb lengere vekk i et annet distrikt, så jeg ga blanke i hele møkkamannen. Plutselig en dag kom en tidligere arbeidskollega av meg, som også var aktiv lokalpolitikker, gående inn på min nye arbeidsplass 25 mil unna kun for å si:  "Jeg har dårlige nyheter til deg Jarle, Stein Kinserdal har blitt Sykehusdirektør på Telemark Sentralsykehus. Du må være klar over at da er han Statsansatt. Bygda er i sjokktilstand."

 

. Det var jo ingen som kunne tenke seg at Hitler som han blir kalt, kunne få jobb som Statsansatt Sykehusdirektør. Han er nesten ferdig med å fjerne meg helt fra Stat og Helsevesen mens jeg fortsatt lever.

 

Men han dukket opp i korrupsjonsskandalen til Helseministeren og Statsministeren (som begge er medlemmer av dysleksiforbundet.) som ble avslørt i det de svindlet byen Kristiansund for sitt Sykehus og ga det til nabobyen Rosenes by Molde som er en Høyrepolitisk by. De ble avslørt selv om de ble frikjent i en såkalt rettsak.

 

. For en som har levd i 30 år med diktatorpest spiller det ingen rolle om han står ved siden av en korrupt Helseminister og Statsminister. Men nå er Kinsaeredal spillebrikke på mitt bord og nekter å trekke seg fra Staten. Han liker og stå i stormen sier han. Jeg heiser han opp i skylaget så han blir synlig for alle Nordmenn, Amsterdamere,  Nederlendere, og for Europa og resten av Verden.

 

. Jeg beskylder Sykehusdirektør Stein Kinserdal, Fylkeslegen i Telemark Jan-arne Hunnestad  og Staten Norge for frihetsberøvelse, tvangsmedisinering med medisiner for personer med Siczofreni og bipolare lidelser (egen medisinplan med fastsatt opptrapping fra 5 mg.til 50 mg. Zyprexa, pluss flere  medisiner de ikke ville opplyse meg navnet på).. . Falskdiagnostisering uten å ha vekslet et eneste ord med meg (eneste måten å diagnostisere Siczofreni på er hyppige samtaler i minimum 6 Måneder),  og drapsforsøk i Oslo med denne " Spesialundersøkelsen "" på ukjent adresse.

 

Så lenge ingen vil si hva jeg skulle i Oslo samtidig med at troverdigheten min var fjerna så ser jeg på det som drapsforsøk. leger fra Norge som utga seg for verdens beste leger skrev diagnosen fikk jeg beskjed om. Kjente internasjonale regler sier at diagnoser skal oversettes til det språket pasienten skal til. I det tilfellet her altså Norsk. Norske leger har gjort en grundig jobb ved å oversette fra Norsk til Engelsk. Hvis ikke det er 2 minutters jobb for google da. Verdens beste leger burde kjent til dette regelverket som alle helsearbeidere kjenner til

 

. Jeg tenker at ved å oversette dette til Engelsk så var meningen å kamuflere egen Norsk identitet, eller å gjøre det uforståelig dit jeg opprinnelig skulle, eller og dekke over at det bare er vas. Jeg tror ikke det var meningen at jeg skulle få den i handa selv. Der stod det Siczofren, paranoid, psykotisk, han snakker hele tiden om døden, HAN SIER HAN IKKE ER PSYKOPAT? Nå er jeg mest kjent for å snakke om livet jeg da. Men hvis noen av dere har hørt at jeg snakker hele tiden om døden så ber jeg dere gi Legeforeningen beskjed om det

 

 Jeg sier i den sammenhengen her at jeg ikke er psykopat det stemmer, men det stemmer også at jeg sier jeg kan bevise via sakene hans at han er det. Det er ikke bare meg han er livsfarlig for. I Nome eksistens sugde han alle. Også sin egen korrupte Kontorsjef han fikk jobben av. . Alle er redd for han.

 

.Jeg tok ikke sjansen på og granske den falske diagnosen siden jeg vet at jeg ikke hadde klart å mestre noe som helst ved å lese andres planer. Den gleden skal ikke Psykopaten Stein Kinserdal og den korrupte Fylkeslegen få. Stat og Storting får bøte til avskummet har trekkt seg fra sine stillinger. I henhold til NORGES LOVER og Statens tjenestehåndbokv er Stortinget lovforpliktet til å føre saken inn for rettssystemet. Men det viser seg gang på gang at de ikke følger annet enn sine egne lover. Jeg måtte jo sikre meg å se hva som stod på første og andre omslagsside og det var som forventet og går igjen i historien med jevne mellomrom. Å ødelegge all troverdighet. Jeg har hvert tipser å tystet på Kinserdal i Sykehussaken med mange e-poster i mange rettninger også til den sittende Regjeringen og Stortingets Kontrollkomite. Jeg har også ringt Justisdepartementets Beredskapssentral og oppgitt navn og adresse i opptak og sagt at Stein Kinserdal er en morder. Få to etterforskere. Men det er bare trygge land som plukker ut psykopater når de oppdages i systemet. 

 

Så det er ikke noe Stortinget er interessert i. Hvordan hadde det gått med makta da hvis det ble trygge sykehus? Stortinget må også passe på at Norge ikke blir et velfungerende demokrati. De er også svært fornøyd med kidnapping av 15.000 barn i året som går rett ut i det private og selskapsstyrte næringslivet for barn. I 2017 omsatte Staten barn til næringslivet for 2,9 milliarder kroner. Finner de gamle sporstoffer av cannabis i blodet så får du stempelet rusmisbruker og blir innelåst i 24 timer varetekt og er barnløs når du låses ut. Norge bryter fortsatt gjentatte FN pålegg om opphør av ulovlige varetektsfengslinger i stor stil.

 

 

TURIST ELLER FLYKTNING?

Jeg begynte å spare penger til Nederlandtur samtidig med at Kinserdal mottok korrupsjonsanklager.

Jeg trodde ikke mine egne øyne da jeg så min mann var anklaget for korrupsjon i Sykehussaken som raste på Nord-Vest landet. Jeg skjønte i løpet av 5 sekunder at her er min livs største sjanse til å ta livet tilbake. Ikke få det tilbake men å ta det tilbake for en hver pris. Jeg vet at han vil utnytte sin politiske posisjon og høyst sannsynlig sette kløene sine i Bent Høie for å sikre seg. Det spiller ingen rolle for Kinserdal om han setter en helseminister under press som en hvem som helst annen. Men jeg hadde skikkelig uflaks med valget, Skandale Regjeringen vant valget med knappest mulig margin. Kinserdal har gått til topps i sitt eget hierarki alene i alle år. Alle korrupsjonseksperter kan etterforske han på google og komme frem til egne konklusjoner på Kinserdal. I andre fora er det mange beviser på at han arrangerer bilder for å sannifisere sin egen illusjon som den perfekte helseleder. Se på bilder der han mottar forhåndsbestilt applaus ved pris overrekkelser osv.

Hersketeknikker er han ganske god på selv om det altid er gjennomsiktig

 

DERE  ER  DIREKTØRENS FØTTER  OG KLINIKKENES  HODER. DET ER FAKTISK DEN DOBELTROLLEN DERE STÅR I.

MOT NORMALT.

Jeg skal ikke ta så mye mer om han til dere men jeg regner med at dere leser annet jeg har skrevet her også og sammenligner det det som står og det som jeg har opplyst om meg selv til dere selv om engelsken var noe varierende. Det var hyggelig når dere inviterte meg ut på mosjon i den flotteste byen jeg har sett og hvert i. Jeg fikk smake på yndligsbollene fra favorittbakeren osv. Men dere hadde en ting til som interesserer meg mer enn hvite fasader og søplefritt miljø. «TOLLERANSESAMFUNNET». Det var faktisk til å bli lykkelig av bare ved å sitte å se på. En slik uttalelse sier jo noe om Oslo og Norge også da. Jeg måtte jo gjøre meg kjent etter det siste angrepet fra Staten Norge da. Så jeg valgte cannabislegalisering for å være helt sikker på å delta i en seiers aktivitet og bli med på å bare banke det igjennom så fort som mulig siden jeg er Med.Can.bruker og har like mye rett til medisin som amerikanske krigsveteraner har. Nå har jeg hylt og dokumentert om PTSD. Og cannabis i 4 år så nå gidder ikke jeg mer og det sliter jo ned helsa en slik diagnose er jeg ferdig her i samfunnet og blir et lett offer for for eksistens vampyren som kun ser det hensiktsmessig å få meg fortest mulig ned i bakken. Men det er selvfølgelig hensiktsmessig for samfunnet om han graver seg ned først som sist. Han får ikke 30 år på mitt spillebrett. Dette får konsekvenser for Stortinget.

 

Jeg klarte ikke å dy meg en dag jeg gikk tilbake fra Vondelpark etter å ha inntatt medisinen min ute. Jeg måtte sammenligne med Oslo for å finne ut om det var forskjell på «treff» når man spør etter ei gate eller noe annet i byen. I Oslo er det ikke så veldig mange som stopper for å forklare hvemsomhelst veien til en plass du spør om. Det har også litt å si om du er en narkorotte eller ikke. Norge holder fortsatt narkorotter, DVs. Ustelte med kriminaliserende caps og dårlig folkehelse. Nederland holder ikke narkorotter og jeg så heller ikke en eneste narkoman slik de ser ut her i landet. Jeg hadde også noen briller jeg ikke så noe ut av. Men jeg hadde jo allerede funnet ut at det var unormalt lett etter norske fohold å slå innpå en sosial prat samtidig som jeg spurte etter veien. Jeg fant ut at jeg ville prøve på alle som jeg møtte naturlig på fortauet. Men jeg oppdaget også fort at det ikke var så mange som orienterte seg som jeg er vant til, himmelretning Nord som jeg for øvrig ikke var sikker på. Men det gikk fint Ann å forklare så jeg ble vist retning så i lende som jeg sjelden bommer på. Siste mann jeg spurte: Hei. Kan du fortelle meg veien til Menrtum Kliniek, så pekte han på Menrtum logoen på Lege skorta si og inngangen 20 meter bortenfor. Den kom meget uventet og jeg hadde medisinert så jeg sprutet ut i latter men fikk tatt meg fort inn igjen. Men etter det fikk jeg ikke lov å gå alene ut lenger noe jeg var ganske sikker på da jeg gikk inn. Jeg sa ifra til en av dere som stod ved kjøkkenbenken: Hei jeg er tilbake 3 timer senere en jeg sa før jeg gikk ut. Jeg klarte ikke å la vær, Lost in Vondelpark. Men det var helt i orden da. En helt utrolig fin dag. Men det var jo helt unormalt at en som mistet frigangen sin var så blid så jeg klarte å få dempa meg før noen trodde jag var gal. For å forstå dette så må man ha hvert narkorotte i Norge noen år. Her i landet er det kun korrupsjonen som vokser. Politikerne sier også i sin propaganda at Nordmenn ikke trenger det grønne gullet for «VI» har olje. Er det noe som ikke er en langsiktig sikker økonomi så er det et aksjefond plassert rundt hele verden på full fart inni turbulente tider. Så jeg tror rett og slett at vi må beslutte litt for Stortinget nå. Det verste av alt, de bruker våre skattepenger til å finansiere propagandaens vi i tillegg må betale TV lisens for å se. Det var ingen som gikk rett forbi hvis jeg spurte etter Constantin strase eller Menrtum Kliniek som også var kjent. . Men i varierte gater i Oslo så får du mange som bare går rett forbi. Men som sagt Norge holder fortsatt narkorotter.

 

 

TROLLMANN  UTEN  HOKUS  POKUS?

SYKT BRA!Var ikke beskjeden. Byggherren hoppet over byggemøtene, stakk med 17 mill.

Byggherren pressenterte en sprekk på 50% uten forvarsel. Hadde et fast hvitevask firma Systemconsult a/s.  Hadde overkridelser på alle sine prosjekter og fikk litt lommepenger vær gang. Dro plutselig til med 17mill. og forsvant.  "Frimurerlosjen"  Stein Kinserdals verktøyboks.  Hadde drevet menneskedressur i flere år. Var ekspert på kort tid. Forberedelse av stor Rettsak for meg. Leide Samfunnshuset på ulefoss. Kommanderte alle arbeidskolegaene til å flytte bilene sine fra parkeringsplassen bort til den store rettsaken på Samfunnshuset. Avslørt i statistikkjuks. Ingen må motsi en Diktator.

Nomepolitikernes uttalelse i Ringsevjasaken med Byggherre Stein Kinserdal:  "Hvis ikke vi tar lærdom av dette, så er alt meningsløst"..

TROLLMANN UTEN HOKUS POKUS??

Har holdt på med millionsvindel i alle år. Har pengene en plass. Stort kunstutstilling vekk over natta. I 1994 kom HVPU reformen. All kunsten i Administrasjonsbygget på Dagsrud var foreldreforeningen til klientene sin kunst.  Mye var sjenket av Gustav Vigeland, Terje Grøstad, Finn Skau, pluss en lang rekke litografier i høy prisklasse. mange kjente navn som var givergaver fra kunstnerne selv. Da foreldreforeningen endelig fikk nøkkelen var det nesten tomt. Det var ikke noe de kunne gjøre med det men de skjønte at de var rundstjålet. Rådmann Stein Kinserdal bor i Åsgårdstrand som er mange balltrelengder fra der han stjeler og svindler.

DET ER IKKE NOE VI KAN GJØRE FOR DEG.

Alle Norske Statsborgere har krav på hjelp fra sine Ambassader ute i verden. Alle Ambassader skal oppsøke Nordmenn de hører om med språkproblemer. Nordmenn som havner på sykehus skal ha tolketjeneste fra starten av. Ambassaden i Amsterdam. Det finnes ingen unnskyldninger på dette området. Når det oppstår tolkebehov skal Ambassaden stille opp. I September 2015 fikk en Nordmann akutt tolkebehov på en psykiatrisk klinikk i Amsterdam. En hver ambassade er forpliktet til å stille opp. Her skjedde det en liten glipp september 2015 Etter 11 dager kom denne beskjeden på telefon fra Regjeringens pressetalsmann i UD Norge: DET ER IKKE NOE VI KAN GJØRE FOR DEG.

Brystsmerter ble fjerna.

Den siste uken eller noe deromkring før fangetransporten tilbake til helvete skulle gå, så pådro jeg meg en ting jeg aldri har hatt før. Brystsmerter er vel beskrivende. Det ble litt nedtur siden jeg da var i en bra helsetilstand som var triviell og lettvinn å befinne seg i. For min del så var denne brystsmerten bekymringsverdig. Min Husdoktor fra byen undersøkte og skrev en del linjer i Legeattesten. Hun sa også at jeg måtte ta saken fortløpende og begynne med EKG testen.

 

Kvelden før jeg skulle reise kom to Sykepleiere å banket på døren min. Når de kommer to så er det vanligvis en grunn til det. De var spesielt gode på å kommunisere tydelig og respektfullt. Når de er to så blir det kvalitetssikret. Jeg stod å beundret dem mens de kom med budskapene sine, og jeg beundret dem litt ekstra siden det var siste gangen. De hadde lyseblå gensere og stod med fingrene i hverandre over brystet og underarmene i rett vinkel som var vanlig når det var noe man skulle være mottagelig for å lagre i hodet.

 

Så jeg var meget mottagelig når de tok det som var det viktigste for dem til slutt. Det var legeattesten fra min Lege. Det ble tydeliggjort hvor, når og hvordan denne skulle fraktes Det var plassert som toppdokument på en større bunke emballert som mappe.. og viktigheten av dette lå i lufta. Dette var noe som skulle følge med helt frem. Jeg tok i mot bunka uten å åpne den. Men Legeattesten fra legen min var borte. Brystsmerter var fjerna. Det har skjedd på den halvtimen bunka var på Konsulatet. Jeg er ikke stolt av å være fra Norge.

Blir fjerna på papirene å kødda med. Kinserdal har holdt på med å drept meg i mange år.

Legg følgende til etterforskningen. My own Housedoctor leverte legeatesten til Sykepleierne som venta til siste mulige tidspungt før de la ved attesten. Og det er helt etter boka.. RISIKO: Pasienten skal på papiret til  Oslo for å gjennomgå noe viktig. En llegeatest kan forandre rettningen på pasienten i alle rettninger. Det er satt av 3 uker til utradering og da passer det dårlig med en hjerteoperasjon eller lignende..Resepten er medisinforgiftning og provosering til belter og tvang. Pasienten har da i følge medisinplanen opptrappet forbruket til 50 mg. Zyprexa eller mer, og to typer medisiner som han ikke får oppgitt navnet på(Helt sant).. Med denne oversikten vet vi at det er nøye planlagt og at det sannsynligvis fremgår av den falske diagnosen hva planen er. Det må da sees i sammenheng med en allerede/kommende medisinforgifning. Desuten er det en kjent sak at diktatorer utrydder folk på den måten her.