Domstolen i California bestemmer at det å eie marihuana i fengsel ikke er en forbrytelse.

SACRAMENTO - En domstol i California har avgjort at innsatte kan ha marihuana i fengsel. 

 

Det skaper forvirring," sa den innsatte sin forsvarsadvokat Dan Olsen. "Hvis det er ulovlig å ta det inn, er det ulovlig å bruke det, men nå er det ikke ulovlig å ha det. Det er liksom hva som er poenget med at det ikke er ulovlig å ha det?"

Olsen sa at denne avgjørelsen egentlig handler om å samkjøre strafferetten med det som skjedde på avstemningene om fritidsbruk.

 

"Citizens of California bestemte at vi ikke synes marihuana er så ille. Hvorfor straffe noen så mye mer?" sa han til FOX40. "Hvis du soner to år for ran, virker det som mye å få lagt til åtte år for besittelse av mindre enn en unse marihuana."

 

 

FOX40 News.

Se video og les artikkelen i sin helhet på FOX40 News.

QQQQQ

Flere og flere Finner prøver cannabis.

Liberaliserings trend i Finland.  Flere og flere Finner prøver cannabis. Bruken av cannabis er blitt fire ganger så vanlig som den var i 1992, og har dermed økt fra 6 prosent til 24 prosent i 2018, skriver instituttet for helse og velferd THL.

 

Finnenes narkotikabruk har blitt kartlagt gjennom en postundersøkelse. Alkohol- og narkotikaundersøkelsen gjøres hvert fjerde år. Den siste gangen ble laget, var i 2014.

 

Det ser ut til å bli stadig vanligere for voksne i alderen 25 til 34 år for å prøve å bruke stoffer. Av respondentene i denne aldersgruppen, i 2018 oppgav totalt 45 prosent at de på et tidspunkt i sitt liv hadde prøvd ulovlige rusmidler. Også i aldersgruppen 35-44 ble forsøkene med narkotika blitt mye mer vanlige. I den yngste aldersgruppen, 15-24 år, er situasjonen stabil, som forskerne tar som et positivt signal.

 

I Finland handler ikke debatten om det skal legaliseres eller ikke, men om hvor fort det kan skje. Finske Helsemyndigheter innfører sin egen ide og fanger opp misbrukere/problembrukere inne på utsalgsstene og tilbyr dem behandling.

Finland ivaretar sin egen befolkning. Omsorgen blir der 24/7 som et tilbud uten tvang, politivold eller annen helseskadelig virksomhet. Smarte finner kopierer svenskenes Systembolag og selger sterkhasj på Cannabismonopolet.Tenk på helsegevinsten finnene oppnår ved å ta med seg en joint, et stykke sjokoladekake, eller en alkoholfri drink i saunaen isteden for ei flaske brennevin som nå.  Finland sikrer samfunnet etter de nye kunnskapene som foreligger og får oversikt og trygghet tilbake. Det er kun korrupte stater som ikke sikrer sitt eget samfunn.

 

Lykke til med det nye samfunnet Finland. Vel unt. Håper det er smittsomt.


Verdens Helseorganisasjon WHO.

Verdens Helseorganisasjon (WHO) har kommet med sin anbefaling til FN.

 Jarle Larsen  07.02.2019. 

Verdens helseorganisasjon (WHO). anbefaler FN sine medlemsland å fjerne cannabis og hasj fra Schedule IV - den farligste kategorien og flytte den til den letteste Schedule I.

 

Dette er selvfølgelig gode nyheter for Europa. Det er god sjanse for at det blir vedtatt sier eksperter. Nå blir det rotterres mot det grønne gullet Krigen mot cannabis er forbi. Nå må Stortinget ta til vettet!

 

Dette er ikke noe formell uttalelse fra WHO på dette tidspunktet, men det er det WHO skal si på FN møte i Mai Mnd. Der det skal stemmes over anbefalingen. Men en kopi av cannabis anbefalingen fra Verdens Helseorganisasjon som har kommet amerikanske cannabisaktivister i hende og som spredde den på hundrevis av av de største websidene i verden etter at de hadde kontrollert kopien. Det var dette WHO skulle si på FN møtet i Desember men som de måtte utsette av en eller annen grunn. WHO har ikke kommentert saken.

 

Videre anbefaler WHO at de ut daterte konvensjonene fra 1961 og 1971 blir fjerna og at konvensjonen fra 1961 blir satt inn igjen i Schedule 1.. WHO anbefaler også fri handel av CBD-olje Lav THC. (0,2% THC)..Og ikke minst så anbefaler WHO sine medlemsland og avslutte krigen mot cannabis.

 

Jeg tenker at det er best for stortinget at de støtter Verdens Helseorganisasjon i saken uten at de lager mer bråk. Norge har «observatøren» Arild Knutsen fra foreningen for en human narkotikapolitikk på plass. En mann vi kan stole 100% på.

 

Jeg tenker også at det var smart av WHO og «lekke ut» denne informasjonen så ikke Actis og Norge får sabotert for FN så lett.  

Se kopien av anbefalingen her. 


Nord-korea har aldri hatt cannabis på sin forbudsliste.


SOLGTE CANNABIS FOR 3,5 MILLIARDER PÅ 2 DAGER!

Global News. Her ser du prisene på cannabis over hele Canada.

Landet er en føderasjon bestående av ti provinser og tre territorier. Ottawa er hovedstad. Provinsene kan selv bestemme sin egen modell, vareutvalg, priser, skatter, avgifter og om de skal ha private aktører elle ikke.  Kanadiere er villige til å bruke litt mer for å sørge for at de får varen deres lovlig - men eksperter sier at prisen ikke kan være for høy, så ikke kjøpere vil holde seg til det svarte markedet. 4 av 10 Canadiere sier at prisen vil være avgjørende for om de kjøper lovlig eller fra det svarte markedet. Ifølge Statistisk Canada er gjennomsnittlig prisen på cannabis på det svarte markedet rundt $ 6,83 per gram. Det er ca. 43 Norske kroner. Dette er det viktigste tallet og blir utgangspunktet for en riktig prissetting. Dette er viktig og vi kan overføre tallet til Norge som et realistisk eksempel og et utgangspunkt for og oppnå maximal effekt på de ønskede områdende. En målsetning for Norge bør være og gjøre det økonomisk ulønnsomt for den organiserte kriminaliteten og annen uønsket aktivitet. Det skal være fullt mulig i Norge med noen lovendringer i tillegg til holdningskampanjer. Nei til avgifter på billigste sluttbrukerpris. Men nå velger Stortinget bort et samarbeid med Danmark så da blir det mer uvisst. Når endelig landets viktigste sak for befolkninga har kommet opp så er det plutselig ikke viktig å være med og bestemme lenger?  Alle de Canadiske provinsene har forskjellige modeller og priser og førsteinntrykket er at her er det mange som ligger høyt i pris i forhold til den svarte markedsprisen. Vi fordyper oss ikke i canadiske forhold men finner den billigste og dyreste provinsen. Northwest Territories ligger høyest i pris. Sammen med private forhandlere solgte regjeringens nettbutikk cannabis fra $ 13,13 til $ 17,50 per gram. Det er ca. 83 til 111 Norske kroner.       Quebec kommer billigst ut med en forhåndsbestemt fastpris. Quebec har tidligere sagt at produktene vil bli priset til 5,25 dollar per gram, inkludert skatt. Marijuana vil også være tilgjengelig hos private forhandlere Det blir 33 Norske kroner og hele 10 kroner under svartebørsen. Det høres enkel og lovende ut. Pre-rullings koster fra 26 til 42 Norske kroner.                            .                                                                                                                                                                                      Se hele artikkelen i Global News.

INGEN KAN DØ AV CANNABIS.

. . . . . . . . Folkeopplysningen sterk hasj.

  Selv etter å ha tatt forholdsregler, blir det noen ganger for mye . "Selv for meget erfarne brukere kan det noen ganger bli for mye," sa Page. "De kan føle seg syke, engstelige og ubehagelige - det er langt verre for nye brukere." Mens noen personer selv vil sjekke seg inn på akuttmottak på sykehus for THC-overdoser, er løsningen å forbli rolig. "Bare vær oppmerksom på at det ikke vil være dødelig, ingen har noen gang dødd av cannabis , og effektene er ikke varige" . "Bare la det gå ut av kroppen." Se hele artikkelen her.