#CorruptToo  Norge  #CorruptToo

The UN says Norway is the most corrupt country in Scandinavia.

#CorruptToo

Very #CorruptToo  har ingenting i Staten å gjøre.  Bakgrunn som servitør og formann i dysleksiforbundet.  Det henger ikke på greip.  Løy på vegne av Norge til FN sine medlemmsland i 2016. Har gått bak ryggen på nordmenn og motarbeidet FN i verdens viktigste sak.  Ble grundig avslørt for korrupsjon i Møre og Romsdal i Sykehussaken.                                  Jeg anklager Helseminister Bent Høie for medvirkning til drapsforsøk i September 2015.  Han  har ikke tillit andre plasser enn i dysleksiforbundet.  Og slettes ikke som Fylkesmann i Rogaland.  Pell deg ut av staten.

ASTRID NØKLEBYE HEIBERG

Statssekretær for Bent Høie. Hoppet av i nåde etter at hun leste en masse e-poster fra meg der jeg anklager Stein Kinserdal for drapsforsøk. Professor i psykiatri. Hun skriver i helsenytt at det er ingen tester som kan påvise sizofreni. Eneste måte er samtaler, regelmessig over et halvt år.  Så hun er den første som vet at ingen blir sizofren av en 5 ukers tur til Nederland.  Hun har grodd fast på tinget og etter hennes siste uttalelse om narkotika kan vi slå fast at hun er senil.

HITLER #CorruptToo

Stein Kinserdal, slakteren fra Åsgårdstrand,  er medfødt korrupt. STYGGEN PÅ RYGGEN!    Narkoman alltid knallrød i øynene og snøvler og sikler når han prater.  Tillhører den beryktede frimurermafian i Skien og Vestfold. Avskum.

Fylkeslegen i Telemark #CorruptToo

#CorruptToo. En sak for Stortinget.  Jeg kan vitne mot han i retten.   Jeg har også uttalt til Kontrollkomiteen at jeg har så mange saker på Kinserdal at han får 20 års fengsel. I en lukket rett kan jeg bevise at han herjer med Statens barnevern i Telemark. Siden det er meg han har forfulgt  i 4 forskjellige  samboerforhold med enslige mødre.  Han er menneskehandler og skremmer vettet av barnevernsarbeidere. Halvparten av de ansatte ved barnevernet i Telemark tør ikke på jobb.  Staten har sviktet sine ansatte som de har et spesielt arbeidsgiver ansvar for, på en grunnjævlig måte.  Og hvem har ansvaret for Staten.


#MylifeToo

#MylifeToo

Uflaks, født i Norge.