I Stein Kinserdal sine fotspor.

Avisa VARDEN i Klostergata Skien.

22.04.2018..   I Stein Kinserdal sine fotspor.  Telemarks avisa Varden har vist samfunnsansvar og avslørt korrupsjonen i Nome Kommune mange ganger. Og takk for det. Vi tar frem to avisartikler fra 1998 der politikerne evaluerer ass. Rådmann Stein Kinserdal og bygge skandalen han la opp til med med 17 millioner i overskridelse.  (korrupsjon) 50% mer enn budsjettert på Kommunens nye eldresenter. Samtidig som han gikk ut offentlig i avisene og skyldte på politikerne. Dette er «attesten» han får av de folkevalgte i Nome før han søker stillingen som sykehusdirektør ved Telemark Sentral Sykehus avd. Psykiatrisk som ligger i Skien. Kommunens befolkning hadde et mareritt med Stein Kinserdal i 12 år og det kom som et sjokk på bygdas befolkning når de fikk se i avisa at han var blitt Sykehusdirektør på psykiatrisk avdeling på TSS, og stedfortredende Sykehus direktør. Skrekkscenarioet var et faktum!   

Formannskapet i Nome slo ring om Rådmann Per Bjørn Solvang.

Sykehus-skrekken ligger som en klam hånd over folket i Nome Kommune.

                                                                  Formannskapet i Nome slo ring om rådmann Per Bjørn Solvang under gårsdagens debatt om Ringsevja-skandalen. Skyteskive for overskridelsene var i første rekke prosjektleder, nemlig tidligere assisterende rådmann Stein Kinserdal, og firmaet Prosjektstyring.                                     -Jeg vil også gi en refs til assisterende rådmann. Det er sterkt beklagelig hvordan han gikk ut i media og skyldte på politikerne. Denne saken vil få konsekvenser for kommunens videre satsing på bygg og anlegg, sa Kyrkjebø. Han var også glad for at saken gikk mot slutten, og innrømmet at prosjektet til tider hadde vært et mareritt. Les hele artikkelen:                          http://www.varden.no/nyheter/slo-ring-om-radmannen-1.812139

Byggherre Stein Kinserdal, overskridelser 17 Millioner. Hoppet over byggemøtene, gikk ut i avisene og la skylda på lokalpolitikerne.

Tyrraniserte 4500 innb. i 12 år. Hadde overskridelser på alle prosjektene sine.

Ville kaste rådmann.  - Med bakgrunn i de klare brudd som har skjedd på kommuneloven og budsjett- og regnskapsforskriftene bør de ansvarlige nok engang vurdere sin stilling, var den klare beskjeden fra Gudmunn Kyrkjebø.             - Jeg synes TVPLs forslag er nesten blodig urettferdig. Det er å sparke noen som ligger nede. Vedkommende som hadde ansvaret for prosjektet, er ikke her lenger. Etter hans tid er prosjektet blitt fulgt opp på en bra måte, sa Sps gruppeleder Jan Thorsen.               Sjokk på sjokk. Les hele artikkelen her:                     www.varden.no/nyheter/tvpl-ville-kaste-radmannen-1.877452

Syk mann. Trollmann uten hokus pokus!

Beryktet Helsediktator sprer frykt!

Telemarkinger ble litt lettet i 2007 da han tok seg jobb i eget hjem fylke og ble Sykehusdirektør i Tønsberg. Men Regjeringens reform psykose har ført til at korrupsjonsbelastede Telemark Fylke sammenslås med Vestfold Fylke. Det må vel bli det værste  diktaturet her i landet. Kinserdal finner deg!  Fortsetter.

Den siste offesielle setningen Ap veteranen Haakon Lie hadde valgt ut til det Norske Folket..NÅ MÅ VI LØFTE DE NARKOMANE!!

Haakon Lie planla hva det siste han ville si folket før han viste han skulle dø. NÅ MÅ VI TA ET LØFT FOR DE NARKOMANE!

ULVØYA (VG) Ap-kjempen Haakon Lie har en innstendig bønn til statsminister Jens Stoltenberg: Gjør mye mer for de narkomane. Nå kommer 103-åringen med konkrete forslag til handling.
 

Denne saken handler om:

I fjor døde over 109 mennesker av overdoser bare i Oslo. At det ikke får øynene opp hos flere, får veteranen over alle veteraner i norsk politikk til å se rødt:

- Hadde det vært snakk om en sykdom som for eksempel kreft, ville helvete vært løs for å få Storting og regjering til å løse problemet. Men disse gutta som er syke - de er jo syke! - de behandles som mindreverdige, sier en svært opprørt og engasjert Lie.

Klart budskap

VG besøker den tidligere Ap-sekretæren hjemme i stua på Ulvøya utenfor Oslo. Han er dårlig til bens, men budskapet er like klart som alltid. Lie forventer at hans eget parti tar tak i at overdosedødsfallene nå er på vei opp igjen, og at to, kanskje tre tusen mennesker bare i hovedstaden har akutt behov for hjelp.

- Egentlig er jo dette Oslo kommunes ansvar, men nå har det gått år etter år uten at noe skjer. Da må vi kalle på høyere makter, ja helt til topps: Statsministeren må gripe fatt i dette. Han må legge på bordet tiltak og de pengene som trengs, krever Lie.

En sammenligning mellom Oslo og tre andre europeiske byer på om lag samme størrelse viser store forskjeller: Oslo har dobbelt så mange dødsfall som København i forhold til antall innbyggere, og fire ganger så mange narkodøde som Amsterdam og Frankfurt.

Sammen med Oslo Aps leder og helsepolitisk talsmann Jan Bøhler stiller Lie seg i spissen for konkrete forslag for å bedre rusomsorgen.

Ny akuttinstitusjon for rusmisbrukere.

Jeg er et avsnitt. Klikk her for å legge til din egen tekst og redigere meg. På denne plassen kan du fortelle din historie og la de besøkende få vite litt mer om deg.