YouTube Spillelister.

Aktuelle spillelister på Røverkanalen.

Se spillelister som er i bruk på siden og spillelister som kommer / er aktuelle til bruk. Se også musikk lista: Røverlista 300 MegaMix, og FREDAGSLISTA TOPP 100.

QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ

Vi har satt opp noen video-lister som vi bruker her på siden. Alle spillelistene kan sees på YouTube på.Røverkanalen. .  

 

 

Cannabis sine medisinske egenskaper er nå overdokumentert på YouTube og internett. De som påstår noe annet er kvakksalvere. Se de helt nye Spillelistene med nye videoer fra hele Verden. Se: Cannabis sine Medisinske Egenskaper.

Få med deg siste nytt fra Cannabis Verden. Se: Cannabisnyheter. Globalt.

Brukerhistorier? Har drevet med "spørreundersøkelser" i 35 år.

Et ord som den organiserte avholdsbevegelsen ofte bruker når det behager dem er det nedlatende, kriminaliserende, og krenkende ordet: " Brukerhistorier." 

Ordet  " Korrupsjonshistorier " er mer relevant å bruke fremover.

Med jevne og ujevne mellomrom i rundt 35 år har jeg benyttet meg av muligheten til å spørre andre jeg har truffet på underveis, som tydeligvis har hatt erfaringene og svarene på en del ting jeg har lurt på. I denne sammenhengen tenker jeg på cannabis som medisin, som medisin i møte med trygdesystemet, som medisin i møte med Veitrafikloven, og i medisinsk sammenheng mot alkoholisme og narkotika-avhengighet.  I samtaletid snakker vi om år. Da kan det ikke lenger kalles en brukerhistorie. Men det er faktisk hundrevis av brukerhistorier som får de samme spørsmålene.                                                                                                                                          Ikke noen av de temaene her har Jørgen Bramness, Knut T Reinås, ,Arne Johannessen, Pernille Huseby, Jan Erik Bresil, eller småungene i Juvente noen kunnskaper om. Ikke som de vil ut med offentlig iallefall. 

 

 

 

 

 

Europa setter fart på legaliseringen. Stortinget må sette i gang. Rusreformen må få 1ste prioritet.

Stortinget har fått ei blytung bør i sekken sin. Med sekken full av korrupsjon er de ikke bærekraftige for landets befolkning lenger. Men denne gangen har de ikke noe valg. Nå må det handles.

Politikerne produserer Uføre.

 Korrupsjon og verdens verste  moraltyranni (et gufs fra Middelalderen sies det) er årsaken til at Norge eller rettere sagt Stortinget troner alene på Europatoppen over størst antall barn som har blitt påført varige skader i barndommen/oppveksten. I realiteten " Unge Uføre." Uføretrygdet med indre varige skader. Svært mange av Stats-offrene er påført en uhelbredelig sykdom som forverrer seg med alderen. Kronisk Posttraumatisk Stressforstyrrelse. PTSD.  De skal unngå stress,, og ha 100%  fred å ro resten av " Det fortapte liv."  Staten er forpliktet til å gi sitt bidrag,  og å følge opp den "ødelagte", så vedkommende får  et egnet boforhold med en levekår standard etter Statens egne fastsatte normer. En verdig avsluttning på livet er en menneskerett for alle..På verdensbasis er cannabis den mest kjente medisinen for PTSD.syke.som finner det ut selv. Det er helt uomtvistelig. I Norge driver en kjent korrupt professor å påstår det motsatte..I sin opplæring av andre korrupte lobbyister pressiserer han at cannabis IKKE er medisin mot noe som helst bortsett fra et mindretall av MS pasientene. Det har blitt en dyr mann for  landets skattebetalere og Nordmenns folkehelse. Etter min mening må han stilles til ansvar for sine ugjerninger. Han kaller seg psykiater også. Men her er han i dyp konflikt med Statens egne psykiatere som har store kunnskaper på område og praktiserer likt over hele landet. De har ingen innvendinger imot trygdesøkere med PTSD. som på forhånd opplyser at de selvmedisinerer med cannabis. I mine trygdepapirer står det rusfri selv om jeg må benytte meg av denne medisinen. I den forbindelse ble jeg heller ikke regnet som farlig i trafikken.  Men det har altså den korrupte definisjonsmakten forandret på.

Ta en kikk på spillelistene for å se at: Cannabis er beste medisin mot PTSD.

Musikk interesserte kan høre på den stadig oppdaterte Røverlista 300 MegaMix.  

 

Eller den ukentlige oppdaterte Fredagslista Topp 100.