Røvernytt

..                              Sist oppdatert:  Onsdag  05.02.2020.                                                  @roovernytt17.com    https://www.roovernytt17.com

Nytt komponent funnet i cannabis. 30 ganger sterkere enn vanlig THC.

Er du lei av det vanlige ugraset ditt?

Italienske forskere har oppdaget en ny cannabisforbindelse som kan være så mye som 30 ganger sterkere enn tetrahydrocannabinol (THC), de ingrediensene i ugras som får deg skakk.

Den nyoppdagede cannabinoiden, kalles tetrahydrocannabiphorol, eller THCP.

En tryggere bruk av cannabis innebærer laboratorie testing av kvalitet og potens.

Tetrahydrocannabiphorol.

Forfattere av rapporten, publisert i tidsskriftet Nature , estimerte THCPs virkninger ved å vurdere dens evne til å binde seg til humane cannabinoidreseptorer, noe som påvirker hele nervesystemet, sier forskere. THCP har en binding 33 ganger sterkere enn THC, og 63 ganger sterkere enn en annen forbindelse som kalles THCV.

In vivo.

"Dette betyr at disse forbindelsene har høyere affinitet for reseptorene i menneskekroppen," forteller Cinzia Citti, forfatter av hovedstudiene, til CNN . "

I cannabisvarianter der THC er til stede i veldig lave konsentrasjoner, kan vi tenke at tilstedeværelsen av en annen, mer aktiv cannabinoid kan forklare disse effektene."

Forskning har avdekket at molekylkjeden til nesten 150 cannabisforbindelser er fem atomer lange, mens THCP har syv. Dette er første gang de har sett atomkjeder på mer enn fem i noen naturlig forekommende cannabinoid, noe som fører til at forfatterne tror det kan være den mest potente forbindelsen som ennå er oppdaget.

 

Hvordan kan en plante kjenne til vår spesifikke humane reseptor virksomhet?

Alkohol er kreftfremkallende, cannabis er kreftforebyggende. (Dog uten tobakk.)

Medisinske fordeler?

Forskere vurderer videre studier om de medisinske fordelene ved THCP, som kan bidra til å avdekke enda flere ukjente forbindelser.

"Det er andre mindre cannabinoider og spor i planten som kan være vanskelig å studere, men isolert sett kan vi fortsette å vurdere effektene de kan gi," sier Jane Ishmael, førsteamanuensis ved Oregon State University's College of Pharmacy, til CNN.

Farmakologi på cannabis.

Historisk har mange av medisinene våre blitt avledet av eller inspirert av naturlige produkter. Ved å ha nye forbindelser som binder seg med veldig høy affinitet, vil det gi forskere en ny sonde til biologiske vitenskaper. ”

Forskerne innrømmer imidlertid at den nye cannabinoiden, kalt tetrahydrocannabiphorol, eller THCP, ikke har blitt testet for ruspåvirkning foreløpig.

Bør vi innføre kvalitetssikring og styrkekontroll på cannabis? Ja eller nei.

Farmakologiens korrupte narrespiller, lobbyist og aktivist for Legemiddelindustrien, Jørgen Bramness, står som en Quisling tilbake.

En ny Phytocannabinoid isolert fra cannabis Sativa. Se rapporten i sin helhet her.

«Korrupsjon i det offentlige gjennspeiles i kriminaliteten i samfunnet»


Italia legaliserer innenlandsk cannabisdyrking.

Court of Cassation.

28. desember 2019- Av Janet Gomez.

Court of Cassation, den høyeste domstol i Italia, har autorisert innenlands dyrking av cannabis for personlig forbruk .

Italienske myndigheter etablerte en rettsavgjørelse som hevder at småskala dyrking ikke er en forbrytelse, så lenge det gjøres hjemme, i ideelle organisasjoner og under tilsyn av forbrukeren.

 

Dyrking av cannabis hjemme er ikke lenger noen forbrytelse i Italia.

Italia åpner døren for innenlandsk cannabisdyrking.  "Minimal kultiveringsvirksomhet som utføres innenlands for personlig bruk, bør anses utelukket fra straffelovens anvendelse." I følge den nye lov anvendelsen fra Court of Cassation.

Les hele artikkelen i Cannabis Nation.